Adatvédelem

Az ocsmk.hu honlap tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelmérõl és a közérdekû adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített elõírásokat. A honlap megtekintéséhez nem szükséges személyes adatok megadása, de egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Ennek oka inkább statisztikai jellegû, míg egyes esetekben a felhasználók egyértelmû azonosítására szolgálnak. Az ocsmk.hu a birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja, harmadik személy részére vagy más célra külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetõvé, azokat biztonságos módon tárolja.

Honlapunk felkeresése során a személyi adatok mellett egyéb technikai adatok is rögzítésre kerülnek, amelyek kizárólag a felhasználók informatikai eszközeire vonatkoznak: a bejelentkezõk IP címe, böngészõjének típusa, egyes cookie információk, milyen webcímrõl érkezik. Ezeket a személyesnek tekinthetõ (de nem személyi-) adatokat kizárólag statisztikai célokra használjuk fel, és tároljuk. További felhasználásuk csak abban az esetben lehetséges, ha az illetékes hatóságok erre külön utasítást adnak, és eljárásukat megfelelõen igazolják.

Regisztrált felhasználóink részére körlevél küldését, és abban esetenként hirdetés megjelenítésének lehetõségét fenntartjuk.

Honlapunk használata során olyan, a helyes mûködést biztosító szabványos elemek (scriptek, cookie-k és kiegészítõk /plugin-ok/) kerülhetnek felhasználóink számítógépeire, amelyek felhasználóink internetes eszközeiben (számítógépében, operációs rendszerében és egyéb alkalmazásaiban) semmiféle károsodást nem okoznak, így minden erre vonatkozó megkeresés elhárításra kerül.


 
 
  2010. ocsmk.hu | Minden jog fenntartva