Jogi nyilatkozat

Az ocsmk.hu honlap bármely oldalának megtekintésével az alábbiakat automatikusan elfogadja a Látogató:

Az ocsmk.hu honlapon található tartalom az OKTATÓ CSALÁDORVOSOK MAGYARORSZÁGI KOLLÉGIUMA tulajdonát képezik. A tulajdonos fenntart minden, az itt található tartalom bárminemû másolására, terjesztésére vonatkozó jogot.

A tulajdonos írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap tartalmának vagy egy részének (szöveg, táblázat, grafika, fotó) feldolgozása és értékesítése.

A honlap megtekintése díjmentes, saját használatra egyes részei számítógépre lementhetõk, vagy kinyomtathatók, de ez nem jogosít fel újra kiadásra, terjesztésre, kereskedelmi forgalomba hozatalra. A letöltés mértéke nem veszélyeztetheti a weboldal mûködését, amennyiben ilyen tapasztalható, az adott IP cím felé minden adatforgalom lezárható.

Az ocsmk.hu oldal minden elemét szerzõi jogvédelem alatt áll, a honlapról információkat átvenni, rájuk hivatkozni csakis akkor lehet, ha az eredeti információ nem kerül módosításra, és a honlapra (aloldalra, hírre, táblázatra stb.) egyértelmû hivatkozás jelenik meg névvel, internet linkkel.

A Kiadó igyekszik a pontos, szakmailag helyes tartalom szolgáltatására, de az esetlegesen elõforduló hibákból elírásokból eredõ károkért felelõsséget nem vállal. A bejelentett hibákat a kiadó igyekszik az elvárható legrövidebb idõn belül megvizsgálni és szükség esetén javítani.

A Kiadó a Fórum rovatban megjelenõ, a látogatók által megfogalmazott hozzászólásokkal nem vállal nézetazonosságot, illetve felelõsséget nem vállal azokért.

A Kiadó nem ellenõrzi rendszeresen a hozzászólásokat, de természetesen a bejelentett problémás hozzászólásokat (személyiségi vagy szerzõi jogokat sértõ, obszcén, uszító, rágalmazó, becsületsértõ, kegyeletsértõ, rémhírterjesztõ) kivizsgálja, és szükség esetén részben vagy egészében eltávolítja azokat, szükség esetén a hozzászóló ellen saját hatáskörben szankcionál.

 
 
  2010. ocsmk.hu | Minden jog fenntartva